Wie wij zijn.

In onze ervaring bij het installeren van badkamers merkten we telkens weer dat die mooie nieuwe badkamers na verloop van tijd lelijk werden:  doffe tegels, glas en kranen om nog niet te spreken van de bekende bruine kalkrandjes en hoekjes. Ook mooie natuurstenen wasbakken en tegels zag je door het gebruik van ontkalkingsproducten al snel wit uitslaan. Zonde!

Al snel ontdekten we dat een waterontharder de uitkomst bleek.

We zijn een klein bedrijf in Zoetermeer en werken heel lokaal in Zuid-Holland. We hebben géén mooie kantoorpanden, glimmende brochures en snelle verkopers. No-nonsense is ons motto. We hebben wèl de beste waterontharders, een eerlijk verhaal en een perfecte installatie. Dat vinden wij belangrijk en dat doen we altijd zelf. Omdat we geen overhead hebben, kunnen we scherpe prijzen aanbieden.

We zijn merkonafhankelijk, Wij plaatsen alleen de modernste volautomatische apparaten. Immers U wilt wel de luxe van zacht water, maar geen gedoe.

We krijgen onze klanten voornamelijk uit mond-op-mond reclame. Dat kan alleen als onze klanten heel tevreden zijn en dat willen doorvertellen aan buren, vrienden en familie. We vinden het dan ook leuk als onze klanten ambassadeurs voor ons worden. Dat belonen we dan ook b.v. met een jaarvoorraad zout

Wil je meer weten over waterontharders of over ons, laat dan je telefoonnummer achter via het contactformulier. Dan bellen we even met elkaar.

Ronald

Dit zeggen de klanten: 

"De exzeem bij mijn kind is echt minder geworden"

        "Ik heb gelijk die trekker uit de douche weggedaan, het droogt nu vlekvrij op zonder dat gedoe"

      
"Dit had ik eerder moeten weten...."

"Ik was het schrobben van die badkamer zo zat” 

 "Heerlijk zacht haar. Nooit meer zonder"

                                               “Dit scheelt me zoveel gedoe en tijd...heerlijk”

   ‘’Ik bleef maar ontkalken en toch nog kalkaanslag. Nu niks meer”

 "Zelfs mijn auto droogt vlekvrij op" 

 


E-mailen
Bellen
Map