De kosten van zacht water.

Op installaties met weinig reisafstand  besparen we reistijd en brandstof.. Dat is beter voor het milieu en de portemonnee! Daarom nu een extra ECO-korting van € 100,- op de toch al scherpe prijs. (Bij installaties binnen 20 kilometer van Zoetermeer)

Kan het beter en goedkoper? Ja!
Wij werken uitsluitend met de modernste elektronisch gestuurde waterontharders en toch kunnen we de prijs laag houden. Hoe? 
Omdat we geen dure kantoren, geen glimmende brochures of snelle verkopers hebben en we lokaal werken blijft de prijs laag. Vergelijk ons aanbod gerust met de concurrent, dan zie je al snel het verschil.

Wat kost een systeem inclusief montage?
De meeste volautomatische systemen uit ons topsegment zijn er al vanaf € 1500,- inclusief installatie, 50 kg zout en BTW (All In).  Bij grotere systemen kan dat wat verder oplopen,  De terugverdientijd ligt over het algemeen rond de 5 jaar. 

 Er zijn nogal wat verschillen die de prijs bepalen dat leggen we hieronder uit  

Bij de keuze van het systeem spelen 4 afwegingen:

1) Staat de waterontharder in het zicht?
 Staat het apparaat buiten het zicht, dan adviseren we het duo-systeem. Wil je een mooie behuizing omdat het apparaat in het zicht staat dan kies je voor een cabinet model. 
2) Hoeveel water gebruik je per jaar?
 Het aantal personen in jouw huishouding en jouw jaarlijkse watergebruik bepalen de grootte van het systeem dat je nodig hebt. Daarnaast houden we rekening met ev.t piekbelasters zoals een stortdouche, baden e.d. De grootte van een harscilinder varieert van 8 tot wel 25 liter. Wij berekenen dat. De prijs hangt uiteraard samen met de capaciteit die je wenst.
3) De keuze van een zoutvat. 
Dat heeft wat minder invloed op de prijs. Als je een groot zoutvat kwijt kunt, hoef je hem minder vaak bij te vullen. Een klein zoutvat neemt minder plaats in.
4) Installatiekosten
-De hoofdwaterleiding leggen we direct achter de watermeter om naar de waterontharder.
-We sluiten het systeem aan op uw riool voor het afvoeren van het spoelwater.
-De besturing sluiten we aan op een stroompunt,
-De besturing stellen we in op uw voorkeuren en waterhardheid.
-We vullen en testen het systeem.

De installatiekosten kunnen iets verschillen als de installatie wat verder van de meter af moet worden geplaatst en de hoofdleiding verder moet worden omgelegd. Soms is het bijplaatsen van een stopcontact wenselijk. Wij maken onze offerte vooraf op maat. Dan krijgt u tijdens het werk niet te maken met kosten van meerwerk of ander verrassingen.  

Wil je erachter komen wat de aanschafkosten voor jou zijn? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen je graag met een passend voorstel. Altijd open, eerlijk en zonder verrassingen.

Oh ja; We sturen geen overenthousiaste verkoper achter je aan. Daar houden we niet van.                     

Jaarlijkse kosten
De waterontharder is voortdurend voor je aan het werk, dat is niet gratis. Die kosten verschillen uiteraard per huishouden en de hoeveelheid water die er behandeld moet worden. Je zult echter zien dat al deze kosten ontzettend meevallen.

We zetten ze op een rijtje waarbij we uitgaan van een gemiddeld huishouden:
1) Electra                        gem  €   4,- per jaar
2) Spoelwater               gem  €   9,- per jaar
3) Regeneratiezout     gem  € 40,- per jaar 
4) Harscleaner ca        gem  €   7,- per jaar
Samengevat: bij een 4 persoons huishouden is dat rond de 5 euro per maand. Dat verdien je alleen al terug met de besparing op schoonmaakmiddelen.
5) Onderhoud
Onze topmodellen vragen géén onderhoud. Wij raden aan éénmaal per jaar 'harscleaner' aan het zoutvat toe te voegen om evt. restvervuiling uit het water los te spoelen van de harsparels.
Een jaarlijks onderhoudscontract is bij onze Ceramic Serie helemaal niet nodig. 

Kosten-Baten   
Het is een flinke investering die zich  in de loop der jaren wel terugverdient met de besparing in apparaten, schoonmaakmiddelen en energie e.d. Maar de grootste opbrengst is toch wel de dagelijkse luxe van een kalkvrij huis. Nooit meer ontkalken en schrobben! 

Ambassadeur
Je kunt ook ambassadeur van ons worden. 
Maak je jouw buren, vrienden, familie of kennissen enthousiast voor onze waterontharder? Dat  waarderen wij  met een gratis  voorraad zout en cleaner !

Nieuwbouw Arrangement met extra voordelige collectieve inkoop.
We hebben voor diverse nieuwbouwprojecten een arrangement. Wil je weten of jouw
nieuwbouwproject  al meedoet of wil je een nieuw arrangement starten, neem dan gerust even contact op.


E-mailen
Bellen
Map